fbpx
Selecteer een pagina

Hoe wil jij je voelen?

Hoe wil jij je voelen klinkt als een simpele vraag, maar kan heel lastig zijn om te beantwoorden. Afgelopen week ben ik met mijn pilotgroep aan de slag gegaan met een stuk bewustwording en eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat maakte bij sommige veel los en juist daarom weet ik dat ik hier meer mee mag doen. In deze blog neem ik je mee in de vraag die ik de dames uit de groep vandaag stelde: Hoe wil jij je voelen?

Eigen verantwoordelijkheid

In een eerdere blog vertelde ik al over wat het voor mij heeft betekent om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Als jij 100% verantwoordelijkheid neemt voor hoe je leven er nu uitziet, dan kun je groeien. Je bent ten alle tijden verantwoordelijk voor wat er in je leven afspeelt. Niet te verwarren met schuld. Je bent niet altijd schuldig aan een bepaalde situatie. Wel over hoe je ermee omgaat.

Bewustwording is de basis

Om te achterhalen om je goed te voelen no matter what, is het belangrijk dat je je bewust bent van je situatie. Wat is de rode draad in jouw leven. Wat maakt dat je bent waar je nu bent. Dat is een hele interessante ontdekkingstocht. Je zult ontdekken dat er b*llshit excuses zijn die je tegenhouden. Maar ook hoe je bent geprogrammeerd door de overtuigingen die je uit je omgeving mee hebt gekregen. Door je brein te her programmeren ga je groeien en neem je nieuwe overtuigingen aan.

Stel jezelf de vraag: Hoe wil ik me voelen?

Wat zorgt ervoor dat jij ’s ochtends je bed uitspringt? Hoe wil jij je voelen? Dat is niet altijd even makkelijk. Maar als je die vraag voor jezelf hebt beantwoord, gaat er een wereld voor je open. Geloof mij maar.

Ik wil mezelf graag vol zelfvertrouwen voelen en iedere dag doen waar ik blij van word. Jarenlang heb ik dat genegeerd met als gevolg diverse burn-outs. Dat gaat me niet weer gebeuren. Ik hou van mijn leven zoals het nu is. Ik weet dat ik altijd kan terugvallen op mijn gouden formule: mindset + schrijven + wandelen. En natuurlijk mijn motto”

Everything is always working out for me!

Hoe wil jij je voelen? Wat wil je echt? Laat het hieronder in de comments weten of stuur me een DM op Instagram

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Spread the love