Hoi,

ik ben Margreet. Een echte positivo en altijd boordevol nieuwe ideeën. Bij mij is het glas altijd halfvol en ik steek mensen graag aan met mijn enthousiasme. Ik ben dol op schrijven, met name op het gebied van storytelling.

Ik kan mezelf echt verliezen als ik me inleef in een verhaal. Ik zie het vaak helemaal voor me. Een echte beelddenker dus. Door mijn beelden op te schrijven, worden ze nog realistischer.

Ik stroom altijd over van ideeën en concepten. Ik kan hier helemaal in op gaan en voor ik het weet heb ik een compleet concept met allerlei nieuwe mogelijkheden.

Margreet Stegeman - Fijnvol

 

 

Ik ben een bezige bij en eigenaar van twee bedrijven: Monkeys Design en Virtual Sidekick.  Daarnaast ben ik dol op bloggen, waar ik lekker van me af kan schrijven. Ik deel wat me bezig houdt, zowel zakelijk, privé, als mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben moeder van vier jongens Damiën (2005 *), Daan (2006), Xem (2009) en Mees (2012) en samen met hun en mijn grote liefde Danny wonen wij in het pitoreske Broekland. Ik ben dol op het wandelen met onze labrador Pepper in het bos. Maar nog liever reis ik af met hond en gezin naar ons geliefde Zeeland voor een wandeling over het strand.

Weetjes over mij:

  • Heb altijd koude voeten, behalve als ik een wijntje heb gedronken ?;
  • Ben een echte boekenwurm, mijn e-reader en ik zijn echte maatjes;
  • Ik kan er niet tegen als labels van potjes en flesjes de verkeerde kant op staan. Ik weet het, het is triest;
  • Ben een echte theeleut en dol op chocolade en fudge;
  • Ik wandel en schrijf om me beter te voelen;
  • Je mag mij ’s nachts echt nergens voor wakker maken, want dan vind je me echt niet lief.

Het ondernemerschap biedt mij vrijheid en ik vind het heerlijk dat ik zelf kan bepalen waar, wanneer en waaraan ik werk. Ik kan mijn eigen tijd indelen en kan doen wat ik het allerliefste doe: mensen inspireren, enthousiasmeren en ontzorgen.

Daarnaast kan ik mijn ondernemerschap goed combineren met mijn gezin en heb ik de perfecte combinatie voor mezelf gecreëerd. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt, kan mensen helpen met hun dromen en ondertussen werken aan mijn eigen dromen.

Het is mijn droom om een huisje te kopen in de duinen in Zeeland en een eigen volkswagen busje waarmee ik samen met mijn gezin op avontuur ga.

Ideale klant quickscan

Download: "Ideale klant quickscan"

 

Door jouw ideale klant helder te hebben zorg je ervoor dat je jouw content afstemt op de klanten waar je het liefste mee werkt. Zij voelen zich aangesproken en zullen eerder bij je kopen

Yesss, het de quickscan is onderweg naar jouw mailbox. Veel plezier ermee! En laat me weten wat je er van vindt.