fbpx
Selecteer een pagina

Ik krijg de laatste tijd vaak de opmerking: wat ben je toch veranderd, een heel verschil met vorig jaar. Dit heeft te maken met de keuzes die ik vorig jaar heb gemaakt, mijn persoonlijke ontwikkelingsreis, maar zeker ook de kennismaking met de Wet van de Aantrekking. In het Engels noemen ze het the Law of Attraction, klinkt veel beter toch? Deze wet, heeft mijn leven getransformeerd. Maar wat is het en hoe pas je het toe? In deze blog vertel ik je er alles over.

Wat is de Law of Attraction

De Law of Attraction (LOA) werkt altijd. Je trekt aan waar je op focust. Of dit nu positief of negatief is.  Wel eens gehoord van de uitspraak: alles wat je aandacht geeft groeit? Dat is waar LOA voor staat. Door je te focussen op wat je wilt en dit met de juiste energie te doen, zorg je ervoor dat je het gaat aantrekken.

De Wet van de Aantrekking bestaat uit 3 stappen:

  1. Je verlangen uitzenden
  2. Het wordt gegeven
  3. In de ontvangmodus komen

Het klinkt misschien wat zweverig, maar ik geloof er heel sterk in dat er bepaalde energietrillingen zijn die ervoor zorgen of je iets wel of niet bereikt. Ik ben bijvoorbeeld bang voor de bal. Daar ben ik dan op gefocust bij balspelen, wat dacht je dat mij gebeurde tijdens de gym op school. Juist, ik kreeg altijd de bal tegen mijn hoofd.

De expert op het gebied van LOA

DE expert op het gebied van het masteren van de law of attraction hier in Nederland is Kim Munnecom. Bijna twee jaar geleden kwam ik met haar podcasts in aanraking en zij is zooooo goed in wat zij doet. Alleen al met haar podcasts weet zij het verschil te maken. Ze laat je zien hoe je de wet toepast en heeft een ongelofelijke fijne vibe. Alles wat ze aanraakt veranderd in goud en dat komt door haar focus op de juiste zaken, met de juiste energie.

Alles wat zij doet gaat vanuit inspired action, oftewel actie ondernemen op het moment dat je het helemaal voelt. Kim weet heel praktisch de Wet van de Aantrekking uit te leggen. Het heeft te maken met energieën en het vertrouwen op dat het goed komt. Doordat Kim enorm praktisch is en down to earth, is de materie goed te volgen.

Ik wilde leren van de beste

Ik besloot dat ik dat ook wil, ik wil ook een master in manifesteren worden. Toen ze eind vorig jaar haar online training LOA Mastery introduceerde, wist ik daar moet ik bij zijn.

Ik heb nog geen moment spijt gehad en het heeft me zoveel gebracht. Zo leerde ik:

  • Om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Als ik op de verkeerde dingen focus, trek ik verkeerde dingen aan;
  • Luisteren naar mijn intuïtie: hart versus hoofd. Dit heeft mij al zoveel inzichten gegeven en helpt me nog dagelijks bij het maken van de juiste keuzes;
  • Zorg voor meer fun in je leven en kies voor de weg van de minste weerstand. Het leven en alles wat zich daarin afspeelt hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kies voor het pad dat het beste bij jou past. Dan gaat het moeiteloos;
  • Je kunt een nieuw verhaal voor jezelf schrijven. Als je vastzit in je huidige situatie, dan kun je ervoor kiezen om een nieuw verhaal te schrijven. Je gedachten houden je tegen, je kunt altijd andere gedachten kiezen;
  • Je kunt een situatie niet veranderen, maar wel je manier van denken. Dat brengt zoveel mooie nieuwe inzichten.

Zorg voor de juiste energie en het juiste gevoel

Maar hoe kom je nu in dat juiste gevoel?

Focus op wat je wilt en visualiseer hoe het zal zijn. Het gevoel dat je daarbij krijgt hou je vast. Er komt vanzelf geïnspireerde actie in je op, volg deze actie en komt waar je wilt zijn. Je manifestatie is een feit.

Het klinkt echt super simpel en zo is het eigenlijk ook. Maar door een legio aan belemmerende overtuigingen en onze conditionering (datgene wat we altijd hebben gehoord en geleerd van mensen om ons heen) is het echt rete moeilijk soms. Om dit proces behapbaar te maken heeft Kim een fantastische training ontwikkeld: LOA mastery.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat iedereen doet waar hij/ zij zich goed bij voelt, wat dat ook is. Of je nou een glansrijke carrière wilt in het zakenleven of graag thuisblijfmoeder bent. We hebben het recht niet elkaar te veroordelen, maar we moeten elkaar juist aanmoedigen. Het motto van Kim: je hebt verdomme wat te doen hier op aarde, resoneert heel erg met mij. De training heeft mij zoveel moois gebracht en dat gun ik jou ook.

De deuren van de LOA mastery zijn weer open en tot zondagavond 11 oktober 23.59 uur. En je krijgt ook nog eens een hele dikke vette korting. Normaal gesproken betaal je € 997 en nu slechts € 597. Je kunt zelfs in 12 termijnen betalen, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Daarbij is het veel meer waard dan dat.

Ben jij klaar om je leven een boost te geven, je bullshit excuses de deur te wijzen en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? Meld je dan nu aan via deze link (aff.) daar help je mij ook mee.

Heb je vragen of heb je je aangemeld? Laat het me weten.

afsluiting blog Margreet Stegeman

 

 

 

Spread the love