fbpx
Selecteer een pagina
Balanceren in 2024

Balanceren op de Drempel van 2024

Daar is ie dan, 2024. Een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Mooie wensen doen mijn inbox overstromen. Maar ik voel ‘m even niet. We zijn dan wel van 2023 naar 2024 gesprongen, maar voor mij is er geen verschil met 24 uur geleden. Ik probeer de situatie te accepteren zoals deze nu is, toch ligt er een steen op mijn maag.

Reality check

Vorig jaar om deze tijd dacht ik nog dat ik er heel anders bij zou zitten nu. Dat ik grotere stappen had gemaakt, dat ik misschien zelfs kerst of oud en nieuw weer kon vieren met familie en vrienden. Al was het in een kleinere setting. Ik ben ook heel dankbaar voor de stappen die ik wel heb gemaakt afgelopen jaar. En de fijne kerstdagen met mijn gezin.

2023 is vooral een intern proces geweest, die zich nog niet aan de buitenkant laat zien. Ondanks dat ik me wat down voel, wil dat niet zeggen dat ik niet geloof in herstel. Dat ik niet meer geloof dat het beter wordt. Maar ik wil ook laten zien dat dit erbij hoort. Dat het niet altijd feestelijk voelt wanneer er een nieuw jaar oud nieuwe periode aanbreekt. En ook dat mag er zijn.

Dankbaarheid

Ik ben iedereen heel dankbaar voor hun steun, lieve berichtjes en alle andere hulp. Ook dit zal er een jaar worden met mooie momenten en minder fijne ervaringen. En ik ben heel blij dat ik het niet alleen hoef te doen. Voor dit jaar wens ik jou veel liefde, verbinding en ruimte om de dingen op jouw manier te doen toe. Dat we alles er laten zijn, we mogen laten zien wat er in ons speelt en we elkaar in onze waarde laten.

Liefs Margreet - Margreet Stegeman

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spread the love