fbpx

Ik ben er niet voor iedereen

Ik ben er niet voor iedereen. En dat wil ik ook niet.

Al klein meisje wilde ik altijd dat iedereen mij leuk vond. Het was natuurlijk onzekerheid van mij uit. Ik vond zelf ook lang niet iedereen aardig.

Ik was altijd bezig met tekort. Ik wilde bij de populaire meiden horen, terwijl ik hele leuke vriendinnen had. Het was niet goed genoeg. Als ik daar nu aan terug denk, vind ik het jammer dat ik daar destijds me niet van bewust was.

Vriendinnen die je leuk vinden om wie je bent. Dat is veel waardevoller dan je focus leggen op ‘vriendschappen’ die dat niet hebben.

In deze podcast neem ik je mee in mijn idee over er niet voor iedereen te zijn. Ik omarm dat nu. Ik focus me bijvoorbeeld nu ook niet op vrouwen die ik wil overtuigen dat mijn gouden formule werkt. Ik focus me op de vrouwen die ik ECHT kan helpen om te transformeren. Enkel omdat ze geloven in mijn formule. Is ten eerste veel leuker en makkelijker.

Dat zijn mijn pijlers van dit jaar tenslotte: FUN & Ease

Het helpt mij heel erg om me te focussen op dankbaarheid. Wat heb ik nu al wel. Ik voel zo’n fijne energie over me heen komen. Het kan ook echt een lichtpuntje in moeilijke dagen zijn.

Strekking van het verhaal. FOCUS op wat je wel wilt en niet wat niet in de hand hebt.

Ik ben heel benieuwd wat je van de podcast vindt. Laat het me vooral weten. Dat mag hieronder of via een DM op Instagram.

It’s a bumpy ride

In mijn vorige blog vertelde ik over mijn vader die zijn pensioen niet haalde. Dat dit mijn ogen opende om iedere dag mijn mooiste leven te leiden. Iedere dag dankbaar zijn met wat je hebt. En als er onderdelen van je leven niet meer passen, ben je vrij om een andere...

Waarom je niet moet wachten tot je pensioen

Deze man hierboven is mijn vader. Mijn vader haalde zijn pensioen niet. Afgelopen 7 augustus overleed hij plotseling. Er was niets aan de hand. Voor zover wij weten had hij geen klachten. Zowel de huisarts als het ziekenhuis had geen dossier van hem. Volgend jaar...

5 lessen die ik van mijn vader leerde

In deze blog deel ik 5 lessen die ik van mijn vader leerde. Mijn vader overleed vorige week plotseling. Natuurlijk haal je dan herinneringen op, maar ook de lessen die je van hem hebt geleerd.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love