fbpx

Ik ben er niet voor iedereen

Ik ben er niet voor iedereen. En dat wil ik ook niet.

Al klein meisje wilde ik altijd dat iedereen mij leuk vond. Het was natuurlijk onzekerheid van mij uit. Ik vond zelf ook lang niet iedereen aardig.

Ik was altijd bezig met tekort. Ik wilde bij de populaire meiden horen, terwijl ik hele leuke vriendinnen had. Het was niet goed genoeg. Als ik daar nu aan terug denk, vind ik het jammer dat ik daar destijds me niet van bewust was.

Vriendinnen die je leuk vinden om wie je bent. Dat is veel waardevoller dan je focus leggen op ‘vriendschappen’ die dat niet hebben.

In deze podcast neem ik je mee in mijn idee over er niet voor iedereen te zijn. Ik omarm dat nu. Ik focus me bijvoorbeeld nu ook niet op vrouwen die ik wil overtuigen dat mijn gouden formule werkt. Ik focus me op de vrouwen die ik ECHT kan helpen om te transformeren. Enkel omdat ze geloven in mijn formule. Is ten eerste veel leuker en makkelijker.

Dat zijn mijn pijlers van dit jaar tenslotte: FUN & Ease

Het helpt mij heel erg om me te focussen op dankbaarheid. Wat heb ik nu al wel. Ik voel zo’n fijne energie over me heen komen. Het kan ook echt een lichtpuntje in moeilijke dagen zijn.

Strekking van het verhaal. FOCUS op wat je wel wilt en niet wat niet in de hand hebt.

Ik ben heel benieuwd wat je van de podcast vindt. Laat het me vooral weten. Dat mag hieronder of via een DM op Instagram.

Wie ben ik?

Het lijkt zo’n makkelijke vraag: wie ben ik? Maar het was voor mij nog een hele zoektocht. In deze blog lees je hoe en waarom.

Geen tijd? Wat een bullshit!!!

Geen tijd hebben is een van de meest voorkomende bullshit excuses. Maar het gaat niet om geen tijd hebben, maar om dat je iets geen prioriteit geeft. In deze blog deel ik je drie redenen met je waarom je geen tijd hebt en tips om meer tijd vrij te maken.

Ik ben er niet voor iedereen

Ik ben er niet voor iedereen. En dat wil ik ook niet.

Al klein meisje wilde ik altijd dat iedereen mij leuk vond. Het was natuurlijk onzekerheid van mij uit. Ik vond zelf ook lang niet iedereen aardig. Mijn leerpunten hoor je in de podcast en lees je in deze blog.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!