fbpx
Selecteer een pagina

Persoonlijke ontwikkeling

Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en heel leergierig. Ik verslind boeken die met dit onderwerp te maken hebben. Mocht je nog tips hebben, dan hoor ik het graag. Dat is heel fijn, maar soms ook heel erg vermoeiend, haha. Ik wil altijd overal het fijne van weten en mijn hoofd staat nooit stil.

Onlangs heb ik een loopbaantraject afgerond en wat is dat ontzettend leuk om te doen. Ik heb heel veel geleerd over mezelf en waar ik het beste tot mijn recht kom, welke talenten ik heb en wat mijn waarden zijn. Waar moet een werkgever/ opdrachtgever aan voldoen wil het voor mij een 100% match zijn. Echt heel leuk.

Mijn talenten

Mijn drie belangrijkste talenten die uit het traject naar voren gekomen zijn, zijn:

Ik ben een echte positivo. Bij mij zit het glas altijd halfvol, steek je aan met mijn enthousiasme en geef je energie om door te gaan.

Graag behandel ik iedereen op dezelfde manier en vind het belangrijk dat iedereen in zijn waarde gelaten wordt. Ere wie ere toekomt. Jij hebt er hard voor gewerkt dus ik vind dat jij de credits moet krijgen. We zijn allemaal hetzelfde, we zijn allemaal mensen van vlees en bloed. Of je nou een directeur bent van één grote organisatie en een topsalaris verdient of je bent een schoonmaakster. We kunnen niet zonder elkaar. We moeten respect voor elkaar en voor elkaars werk hebben. Elkaar waarderen is daarin heel erg belangrijk. Ik word ook wel een kansengever genoemd. Iedereen verdiend het om dezelfde kansen te krijgen ongeacht ons postuur, geslacht of huidskleur. Ik kan echt kwaad worden als je iemand op zijn geslacht, huidskleur of afkomst afrekent en niet kijkt naar wat voor een persoon het daadwerkelijk is.

Mijn hoofd staat nooit stil en ik zit altijd boordevol ideeën, een echte ideeënfontein dus. Ik kan mezelf helemaal verliezen tijdens brainstormsessies, dat vind ik zo leuk. Er komt altijd een stroom aan ideeën. Ik dacht dat dit altijd heel normaal was, maar ik begrijp van mensen in mijn omgeving dat dit niet altijd het geval is. Zodra iemand vertelt wat hij doet komt er bij mij alweer een stroom aan ideeën op gang.

Ideeënfontein

Zoals gezegd was ik laatst bij mijn loopbaancoach en ik zag al helemaal voor me dat ze haar eigen kaartenset zou ontwikkelen om haar coachklanten nog beter te kunnen helpen.

Onze oudste zoon zit in 2 HAVO en doet nu een project via school waarbij ze een eigen bedrijf zijn opgestart. Ze zijn een bedrijf in mysterieboxen begonnen. Je koopt voor een X bedrag een box, maar je weet niet wat je krijgt, dat is de verrassing/ de mysterie. Super leuk! Ik bedenk dan gelijk al dat er vragenlijst ingevuld kan worden waarbij de interesses van de koper op ingevuld worden zodat je altijd een box ontvangt met inhoud waar jij van houdt. Of allemaal kleine doosjes met een briefje erin waar je getriggerd wordt om op een website te kijken en een box te bestellen.

Maar ook voor mijn eigen bedrijven zie ik altijd nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik denk graag een totaalconcept uit en ga hierbij vaak wel over de top. Gewoon is niet leuk genoeg.

Daarom vindt het sparren met ondernemers zo ontzettend leuk! En is het voor ondernemers ook leuk om met mij te sparren. Ik ben altijd enthousiast, kijk mee naar wat jouw waarden zijn en wat bij jou als ondernemer past en er is altijd een stroom aan ideeën. Misschien zitten er een aantal waardeloze tussen, maar ik weet zeker dat er ook een paar geweldige ideeën tussen zitten waar jij of wij samen op verder kunnen borduren. Die energie die het oplevert is echt geweldig!

Klanten verrassen

Het feit dat klantenservice mij zo goed ligt past ook helemaal in het plaatje als ik kijk naar mijn talent als kansengever. Ik vind het zo leuk om andere te helpen op welk gebied ook. Dat klanten zich gehoord voelen en hoe dan ook geholpen en verrast worden.

Ik krijg er kriebels van in mijn buik als ik bedenk dat ik mag doen wat ik het allerleukste vind. Klanten echt verder helpen, hun dag nog leuker maken, sparren met anderen en ze verblijden met mijn ideeën. Geef mij een onderwerp en ik bedenk er een leuk concept bij. Hoe tof zou het zijn als ik andere ondernemers mag helpen met mijn altijd stromende ideeënfontein of met het verrassen van hun klanten.

Lijkt het je nou ontzettend leuk om met mij samen te werken. Wil je graag je klantenservice uitbesteden aan iemand die altijd enthousiast is en graag met klanten in verbinding komt of heb wil je graag een keertje een brainstormsessie plannen? Let me know!

Je kunt me bereiken via info@margreetstegeman.nl of 06 10 64 26 64 (bellen of whats app)

 

Spread the love