fbpx
Selecteer een pagina

Het schrijfexperiment

Ik ben een nieuw experiment gestart. Iedere ochtend schrijf ik in mijn journal. Ik ben altijd op zoek naar manieren hoe ik hier nog meer uit kan halen Hoe dan? Dat deel ik in deze blog.

Het schrijfexperiment

Vanaf deze week ga ik schrijven zodra ik mijn ogen open doe. Het moment dat ik wakker word voelt altijd heel magisch. Ik heb zin om de dag te beginnen en voel een hele lekkere energie. Door gelijk te gaan schrijven hou ik die energie vast. Ik geloof erin dat ik vanuit deze energie schrijven nog krachtiger kan maken.

De energie van schrijven in de ochtend

Nu schrijf ik ook ’s ochtends, maar pas als ik heb ontbeten, de schooltassen voor de jongens heb klaargezet en heb gewandeld. Tijdens mijn schrijfsessie uit ik mijn dankbaarheid. Schrijf ik mijn intentie voor die dag uit. En visualiseer mijn mooiste leven op papier. Ik doe het al een tijdje op deze manier. Het werkt prima, maar ik wil onderzoeken of ik er nog meer uit kan halen.

Het eerste half uur van de dag bepaalt hoe jouw dag verloopt

Als iets al werkt, waarom dan toch dit experiment. Eén van mijn kernwaarden is persoonlijke groei. Ik gelood er heel sterk in dat schrijven daarbij helpt. De kracht van schrijven wordt nog te veel onderschat. Als ik nu een paar dagen niet heb geschreven, merk ik dat gelijk. Ik voel me minder in balans en heb een korter lontje.

Het eerste half uur dat je wakker bent bepaald hoe jouw dag verloopt. Als jij niet happy wakker wordt, zal je zien dat jouw dag ook niet heel lekker loopt. Maar als jij ervoor zorgt dat je het eerste half uur van jouw dag in een fijne energie opstart, kun je je misschien wel voorstellen wat dit voor je kan doen.

Die wetenschap zorgt ervoor dat ik dit experiment aanga. Nog meer de power pakken. Als ik daarna ga wandelen kan ik er gelijk voor zorgen dat alles op z’n plek valt. Zo versterken deze twee elkaar nog meer. Of dat ook zo is, dat ga ik ervaren. Maar ik heb er enorm veel zin in.

Wil jij nou meer weten over de magie van schrijven, download dan mijn e-book Schrijfgeluk.

Super leuk als je mee wilt doen aan het experiment. Laat het me vooral weten. Je kunt hieronder een reactie achterlaten of me een DM sturen op Instagram.

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Spread the love