fbpx
Selecteer een pagina

Ik ben een echte boekenwurm en dolblij met mijn ereader. Eerder nam ik een hele stapel boeken mee naar de camping, die heel veel ruimte in beslag namen. Mijn ereader is heel compact en kan bij wijze van mee in mijn broekzak en heb toch een breed scala aan boeken mee. Zoveel dat als ik ze fysiek mee zou moeten nemen, ik een kleine vrachtwagen mag huren, ben ik bang.

Ik heb een Kobo ereader met een Koboplus abonnement. Met dat abonnement kun je heel veel boeken downloaden, zonder de boeken per stuk te hoeven kopen. Het assortiment is heel breed.

Mijn favoriete boeken lopen heel erg uiteen van management boeken tot chicklits. Aangezien we binnenkort op vakantie gaan en jij misschien ook wel, heb ik een top 5 van mijn favoriete boeken gemaakt. Misschien zit er iets leuks voor jou tussen.

  1. De serie van de Zeven Zussen – Lucinda Riley

Wat een fantastische reeks is dit. Je wordt echt het verhaal ingezogen en ik kon niet stoppen met lezen. Lucinda Riley is echt een fantastische schrijfster. Het verhaal gaat over 6 geadopteerde zussen die na de dood van hun vader op zoek gaan naar hun eigen roots. Uiteindelijk vinden ze allemaal hun eigen geluk. Deze vakantie ga ik aan haar boek “De Lavendeltuin” beginnen. Hopelijk net zo fantastisch!

  1. You Are a Badass at Making Money – Jen Sicero

Alleen de titel is al geweldig! En de schrijfstijl van Jen ook, ze vertelt heel erg leuk over haar journey en geeft goede oefeningen als je je (money) mindset wilt shiften. Jen zelf woonde eerst in een omgebouwde garage en reist nu de wereld over en verblijft in 5 sterren hotels met alle luxe die je je maar kunt wensen. Echt een aanrader. Is overigens wel in het Engels.

  1. Alles is uitvogelbaar – Marie Forleo

Ik ben echt fan van Marie. Ze heeft zoveel humor en is op zakelijk gebied echte een voorbeeld. Ik schreef laatst een blog over haar mantra: alles is uitvogelbaar (everything is figureoutable, in het Engels klinkt het toch leuker) In haar boek beschrijft ze haar eigen leven en de struggles die ze doormaakte. Ze zorgt ervoor dat je stopt met uitstellen en je dromen gaat najagen. Super inspirerend!

  1. Master Your Mindset – Michael Pilarczyk

Dit boek zet je echt aan tot nadenken over je leven. Wat heeft er zich tot nu toe gemanifesteerd in je leven en op welke manier ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Leef je mooiste leven is zijn mantra. Je kunt je eigen leven creëren door te veranderen van denkwijze. Ontdek de mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf. Dat is wat dit boek je brengt.

  1. Miracle Morning – Hal Elrod

Door het lezen van dit boek ben ik gaan inzien hoe fijn een ochtendroutine is en wat dit voor de rest van je dag kan betekenen. Dit boek heeft ervoor gezorgd dat ik ’s ochtends vroeg op sta en mijn me-time pak. Dit heeft me al zoveel gebracht. Hal Elrod geeft in zijn boek 6 gewoontes die je jezelf kunt aanleren zodat je kunt werken aan meer focus en zelfbewustzijn. In 30 dagen heb je deze gewoontes onder de knie.  Hal heeft al tienduizenden mensen geholpen met het doorvoeren van grote veranderingen in hun leven.

En zo zijn er nog veel meer leuke en inspirerende boeken en heb ik de wens om er ooit zelf eentje te schrijven. Niet is leuker dan mensen inspireren met jouw teksten of geïnspireerd raken door anderen. Ik vind de combinatie tussen de reis van de auteur en je helpt door zijn/ haar opgedane kennis. Vaak zitten er opdrachten bij die je aan het denken zetten. Dat leest heel actief.

Ik ben benieuwd wat jij van de lijst vindt en ik ben nog veel nieuwsgieriger naar de boeken die jij graag leest. Laat een berichtje achter in de comments. Laten we elkaar inspireren!

Geniet van je vakantie! Of dat nou in de achtertuin is of toch op een hagelwit strand, een boek lezen kan altijd.

afsluiting blog Margreet Stegeman

Spread the love