fbpx

Wie ben ik?

Wie ben ik? En dan heb ik het niet over het spelletje van Wendy van Dijk. Wie ben ik is een vraag die makkelijk te beantwoorden lijkt. En toch vond ik het tot een paar jaar geleden een hele lastige.

Ik heb drie burn-outs gehad, dus vroeg ik mezelf oprecht af hoe het kon dat ik toch steeds weer in die positie terecht kwam. Ik probeerde het antwoord te vinden met mijn verstand.

Daarmee maakte ik het voor mezelf alleen maar moeilijker. Mijn verstand zei alleen maar: je hebt het goed voor  elkaar. Een leuke vent, fantastische kinderen, een vaste baan met fijne collega’s. Zekerheid dus. Ik mocht niet klagen van mezelf.

Maar er bleef iets knagen. Ik moest erachter komen wie ik echt ben. Schrijven werd weer een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Ik ontdekte wie ik was en wat ik belangrijk vind. Dat heeft zo’n ongelofelijk verschil voor mij gemaakt.

In onderstaande podcast ga ik er nog dieper op in.

Benieuwd hoe mijn reis jou kan helpen? Download mijn Schrijfgeluk e-book en ga aan de slag!

 

 

It’s a bumpy ride

In mijn vorige blog vertelde ik over mijn vader die zijn pensioen niet haalde. Dat dit mijn ogen opende om iedere dag mijn mooiste leven te leiden. Iedere dag dankbaar zijn met wat je hebt. En als er onderdelen van je leven niet meer passen, ben je vrij om een andere...

Waarom je niet moet wachten tot je pensioen

Deze man hierboven is mijn vader. Mijn vader haalde zijn pensioen niet. Afgelopen 7 augustus overleed hij plotseling. Er was niets aan de hand. Voor zover wij weten had hij geen klachten. Zowel de huisarts als het ziekenhuis had geen dossier van hem. Volgend jaar...

5 lessen die ik van mijn vader leerde

In deze blog deel ik 5 lessen die ik van mijn vader leerde. Mijn vader overleed vorige week plotseling. Natuurlijk haal je dan herinneringen op, maar ook de lessen die je van hem hebt geleerd.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love