fbpx
Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Wie ben ik? En dan heb ik het niet over het spelletje van Wendy van Dijk. Wie ben ik is een vraag die makkelijk te beantwoorden lijkt. En toch vond ik het tot een paar jaar geleden een hele lastige.

Ik heb drie burn-outs gehad, dus vroeg ik mezelf oprecht af hoe het kon dat ik toch steeds weer in die positie terecht kwam. Ik probeerde het antwoord te vinden met mijn verstand.

Daarmee maakte ik het voor mezelf alleen maar moeilijker. Mijn verstand zei alleen maar: je hebt het goed voor  elkaar. Een leuke vent, fantastische kinderen, een vaste baan met fijne collega’s. Zekerheid dus. Ik mocht niet klagen van mezelf.

Maar er bleef iets knagen. Ik moest erachter komen wie ik echt ben. Schrijven werd weer een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Ik ontdekte wie ik was en wat ik belangrijk vind. Dat heeft zo’n ongelofelijk verschil voor mij gemaakt.

In onderstaande podcast ga ik er nog dieper op in.

Benieuwd hoe mijn reis jou kan helpen? Download mijn Schrijfgeluk e-book en ga aan de slag!

 

 

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love