fbpx

Wie ben ik?

Wie ben ik? En dan heb ik het niet over het spelletje van Wendy van Dijk. Wie ben ik is een vraag die makkelijk te beantwoorden lijkt. En toch vond ik het tot een paar jaar geleden een hele lastige.

Ik heb drie burn-outs gehad, dus vroeg ik mezelf oprecht af hoe het kon dat ik toch steeds weer in die positie terecht kwam. Ik probeerde het antwoord te vinden met mijn verstand.

Daarmee maakte ik het voor mezelf alleen maar moeilijker. Mijn verstand zei alleen maar: je hebt het goed voor  elkaar. Een leuke vent, fantastische kinderen, een vaste baan met fijne collega’s. Zekerheid dus. Ik mocht niet klagen van mezelf.

Maar er bleef iets knagen. Ik moest erachter komen wie ik echt ben. Schrijven werd weer een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Ik ontdekte wie ik was en wat ik belangrijk vind. Dat heeft zo’n ongelofelijk verschil voor mij gemaakt.

In onderstaande podcast ga ik er nog dieper op in.

Benieuwd hoe mijn reis jou kan helpen? Download mijn Schrijfgeluk e-book en ga aan de slag!

 

 

Wie ben ik?

Het lijkt zo’n makkelijke vraag: wie ben ik? Maar het was voor mij nog een hele zoektocht. In deze blog lees je hoe en waarom.

Geen tijd? Wat een bullshit!!!

Geen tijd hebben is een van de meest voorkomende bullshit excuses. Maar het gaat niet om geen tijd hebben, maar om dat je iets geen prioriteit geeft. In deze blog deel ik je drie redenen met je waarom je geen tijd hebt en tips om meer tijd vrij te maken.

Ik ben er niet voor iedereen

Ik ben er niet voor iedereen. En dat wil ik ook niet.

Al klein meisje wilde ik altijd dat iedereen mij leuk vond. Het was natuurlijk onzekerheid van mij uit. Ik vond zelf ook lang niet iedereen aardig. Mijn leerpunten hoor je in de podcast en lees je in deze blog.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!