fbpx
Selecteer een pagina

Vier het leven, elke dag

Vandaag vier ik het leven, want er is altijd iets te vieren. Bijvoorbeeld dat ik wakker mag worden in een fijn en warm bed. En ook nog eens naast mijn droomman. Nou ja, 9 van de 10 keer is hij er al uit als ik wakker word, maar je begrijpt vast mijn punt. Die droomman komt me wel iedere ochtend een kopje thee op bed brengen. Dat is ook het vieren waard, zo’n liefdevol gebaar.

Gisteren wat ik jarig, dus hadden we zeker iets te vieren. Ik werd overladen met berichtjes, persoonlijke felicitaties en cadeaus. Ik voel mij een gezegend mens. Maar een verjaardag of feestje is niet het enige moment om iets te vieren. Elke dag valt er dus iets te vieren. Ook mijn verjaardag wordt gevierd als ik het niet in een grote groep kan vieren. Ik vierde het in de intieme sfeer, met mijn gezin. En het was fantastisch!

Al snel denken we dat iets groots moet zijn, maar dat hoeft niet. Vier het leven iedere dag. Al is het alleen het zonnetje dat tussen de wolken door piept of een knuffel van iemand om wie je veel geeft. Het kan zelfs een glimlach zijn van een vreemde voorbijganger.

Sterker nog, jij kan iemands dag maken door die vreemde voorbijganger te zijn die glimlacht. Of iemand die spontaan een berichtje stuurt om te zeggen dat je van iemand houdt of aan diegene denkt.

Maak het verschil voor jezelf en de ander. VIER HET LEVEN! 🥳

Liefs Margreet - Margreet Stegeman

 

 

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi

Hi

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. 

Op mijn blog en mijn boek neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Spread the love