fbpx
Selecteer een pagina

Zoals je weet laat ik mij heel graag inspireren door mede ondernemers. Iedere ondernemer weer op een andere manier. Daarom dacht ik, ik roep inspiratie vrijdag in het leven. Op inspiratie vrijdag deel ik waarom en op welke manier deze ondernemer mij inspireert. Deze week Sabrine Kasno van de Online Salon.

Een tijdje geleden heb ik Sabrine leren kennen en als snel zochten we elkaar op. Nu spreken we elkaar geregeld via zoom en delen we onze successen en helpen we elkaar verder op punten waar we vastlopen. Dat alleen is al heel erg waardevol.

Maar dat is het niet alleen. Sabrine heeft echt iets vertellen, ze heeft een geweldig verhaal.

Holistische kijk op beauty

Ze heeft een holistische kijk op beauty. Volgens Sabrine staat alles in verbinding met elkaar, aandacht voor je uiterlijk gaat heel goed samen met wie je van binnen bent en wilt zijn. Het is een wisselwerking. Alleen als je je van binnen mooi voelt, straal je dat aan de buitenkant uit. En daar kan ik me zo in vinden. In mijn ogen kan je nog zoveel make-up etc. aan de buitenkant erop ‘smeren’, als je je niet happy voelt met wie je bent kun je dat altijd zien.

Op het moment dat jij je goed voelt van binnenuit, straal je dat uit. Make-up of geen make-up. Sabrine is een kei in het tot de kern komen van waar jouw struggles van binnenuit zitten. Door deze aan te pakken en vervolgens ook je aandacht te richten op je buitenkant ga je een ware transformatie door. Juist door ook aandacht aan je uiterlijk te besteden, door bijvoorbeeld make-up, zend je een signaal naar jezelf uit: “ik vind mezelf de moeite waard”. Dat is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Het draait uiteindelijk allemaal om zelfliefde. Als jij goed voor jezelf zorgt en lekker in je vel zit, ben je ook een veel betere partner, moeder, ondernemer, vriendin, werknemer etc.

Make-up your mind

Sabrine heeft een te gek programma ontwikkeld waarbij je helemaal tot de kern komt. Het is juist nu de tijd om aan jezelf te werken. Zet  jezelf bovenaan je prioriteiten lijstje zetten. Deze unieke training is een combinatie van MINDSET en MAKE-UP. Hoe jij je voelt van binnen heeft invloed hoe jij eruit ziet van buiten. Echt super tof.

Naast deze trainingen geeft Sabrine ook healings, yoga nidra, heeft ze een eigen fysieke salon, een online salon en met gypsie soul neemt ze je mee op een spirituele reis met bijvoorbeeld de gypsie moon journey.

Maar naast al het moois dat Sabrine met haar bedrijf aanbied is ze super inspirerend en laat ze via haar Instagram account zien waar ze zelf mee worstelt, trekt ze soms kaarten uit één van haar vele kaartendecks en neemt ze je mee op haar eigen reis. Kortom een veelzijdig, inspirerend en mooi mens. Ik ben super dankbaar en blij dat ze op mijn pad is gekomen.

Zijn er ondernemers of mensen die jou inspireren? Zo ja: let me know!!!!

 

Geniet van je weekend!

afsluiting blog Margreet Stegeman

Spread the love