fbpx
Selecteer een pagina

Eén ding wat je voor jezelf doet, dat al het andere overbodig maakt

Je kunt jezelf blijven vergelijken met een ander. Maar het lost niets op. Weet waar jezelf voor staat. Hoe wil jij dat jouw leven eruit ziet. Creëer dat leven voor jezelf. Ga niet langer zitten mokken dat het gras bij de buren groener is. Maar ga aan de slag. Verdiep je in hoe je beter voor je gazon zorgt, welke voedingsstoffen heeft het gras nodig. Bewater het, bemest het, maai het. Geeft je gras alle aandacht die het nodig heeft.

Dit geldt precies hetzelfde voor jouw leven. Ga met jezelf in gesprek. Pak de leiding over jouw leven. Weet wat jij nodig hebt om jouw mooiste leven te creëren. Want wat geldt voor een ander hoeft niet voor jou te gelden. Er zijn mensen die aangaan door in groepen te zijn, er zijn mensen die juist tot zichzelf komen door alleen te zijn. Zoek uit wat voor jou geldt.

Zelfliefde en persoonlijk leiderschap is hierin heel belangrijk. Kies echt voor jezelf en wat jij nodig hebt. Het is soms moeilijk om dichtbij jezelf te komen. Vooral als je veel in je hoofd zit. Wat mij dan helpt is een brief schrijven aan mezelf. In die brief lucht ik mijn hart en vertel ik mezelf alles wat me dwars zit. Dat lucht vaak op. Door er vanaf een afstandje naar te kijken ga je de rode draad herkennen. Zie je in waar je mee aan de slag kunt.

In deze podcast vertel ik er alles over.

 

Wil je hier graag hulp bij? Schrijf je dan in voor mijn online training.

Ik help je met het vinden van jouw eigen geluk. Dit doe ik met mijn gouden formule: mindset + schrijven + wandelen. Deze lanceer ik begin juni. Je kunt je nu al inschrijven voor de wachtlijst en mis niets.

 

 

 

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love