fbpx
Selecteer een pagina

Opnieuw kiezen

Laatst liep ik ‘s ochtends in het bos en realiseerde me dat iedere dag de zon opnieuw opkomt en de vogels iedere ochtend weer hun mooiste lied zingen.

Die vogels inspireerde mij om een podcast op te nemen over opnieuw kiezen.

Iedere dag kun je weer opnieuw een keuze maken over hoe je je voelt en welke gedachten hierbij horen.

In mijn podcast vertel ik er alles over.

 

Het werkt voor mij ook zo met schrijven. Iedere dag begin ik met een lege pagina in mijn journal. Ik kan en mag zelf bepalen hoe mijn dag eruit ziet. Ik kan deze pagina nog helemaal beschrijven zoals ik zelf wil.

Opnieuw kiezen kan altijd en op ieder moment.

In welke situatie dan ook, jij hebt altijd de power om een nieuwe keuze te maken. Misschien niet in wat je aan het doen bent. Alhoewel ik het daar ook niet helemaal mee eens ben. Het zijn vaak de consequenties die ons tegenhouden.

Maar je hebt altijd de keuze om te bepalen hoe je je voelt. Welke gedachten je hebt. Als je bijvoorbeeld een nacht slecht geslapen hebt, verander je niets aan de situatie. Wel hoe je jezelf de dag door helpt.

Ga je in de slachtofferrol zitten en vertel je jezelf de hele dag hoe je je voelt en hoe slecht je geslapen hebt?

Of

Begin je je dag rustig en ben je extra lief tegen jezelf. Pep je jezelf op en maak je wat van je dag.

Jij kiest!!!

Margreet Stegeman - handtekening

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love