fbpx
Selecteer een pagina

Ben je klaar om de leiding over je leven terug te pakken?

Eén simpele manier zorgt ervoor dat jij de regie over je leven en je business weer in handen krijgt: verantwoordelijkheid nemen.

Ben jij ook klaar met jouw bullshit excuses en wil je weer kunnen genieten van je gezin, je business en al het andere moois dat het leven te bieden heeft?

Je voelt je overwhelmed, hebt het gevoel dat het leven je overkomt. Ben je daar klaar mee? Dan is het tijd om uit die slachtofferrol te stappen en die verantwoordelijkheid te nemen.

Hoe? Daar help ik je graag bij!

Kill your bullshit excuses

Ik zie zoveel vrouwen struggelen met alle ballen hoog houden.

Ze vinden het lastig om echt voor zichzelf te kiezen en echt de verantwoordelijkheid te nemen in hun leven. En dat is zo zonde. Je wordt geleefd in plaats van dat je leeft.

Het is jouw taak om je goed te voelen, no matter what. Als geen ander weet ik hoe het is om vast te zitten en niet te weten hoe je hieruit kunt komen. Jarenlang heb ik me laten tegenhouden door mijn bullshit excuses. Tot drie keer toe kwam ik terecht in een burn-out. Totdat ik er klaar mee was en ontdekte waarom het me steeds weer overkwam.

Ik ontwikkelde een gouden formule voor mezelf om me goed te voelen, ongeacht de omstandighede. dat gun ik jou ook.

Nu help ik je graag om de leiding over je leven terug te pakken.

Margreet de theeleut - Margreet Stegeman

Hoe kan ik je helpen?

Sparren - Margreet StegemanSparren

Ben je ook klaar met je bullshit excuses en wil je graag stappen zetten? Boek dan nu een sparringsessie van een half uur. We tunen in op jouw persoonlijke situatie en ik geef je handvatten om gelijk mee aan de slag te gaan.

Investering

€ 34,95

Bloggen - Margreet StegemanBlog

 

Op mijn blog neem ik je mee in mijn reis hoe ik van drie burn-outs ging naar goed voelen, no matter what.

Ik inspireer je graag met mijn verhaal en reik handvatten aan waar je mee aan de slag kunt.

GRATIS

Online training Schrijfgeluk

Als blogger en virtual sidekick kan je ik ondersteunen door het schrijven van blogs, als sparringspartner of andere vlakken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan om te kijken waar je staat en waar ik je bij kan helpen.

Nu van € 249 voor slechts
 

€47 

Ondersteuning Margreet StegemanOndersteuning

Als blogger en virtual sidekick kan je ik ondersteunen door het schrijven van blogs, als sparringspartner of andere vlakken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan om te kijken waar je staat en waar ik je bij kan helpen.

Vanaf
 

€40 per uur

On the blog

Dit wordt het onderwerp van mijn boek

Ja, het gaat er echt van komen. Ik ga mijn boek schrijven. Ik ben al zo’n vijf keer aan een boek begonnen. Maar het voelde niet alsof dat het moest zijn. Toch geloof ik wel dat ik deze momenten nodig had om tot het boek te komen dat ik nu ga schrijven. Nu heb ik helder waar mijn boek over moet gaan. In deze blog lees je er alles over.

Dream. Believe. Do. Repeat.

Wegdromen bij hoe je droomleven eruit zal zien. Ik vind het heerlijk en ik weet ook precies hoe mijn mooiste leven eruitziet. ik ben een echte beelddenker dus dat komt goed van pas. In mijn ebook en mijn FijnVol challenge op Instagram heb ik het ook over het...

2020 was FANTASTISCH, omdat…….

2020 was niet alleen maar kommer en kwel. Het heeft ook mooie momenten en herinneringen opgeleverd. Laten we positiviteit verspreiden. Ik reik je de tools aan, jij hoeft alleen maar te delen.