fbpx

Kennis + weten = wijsheid

Ik heb weer een leuke podcast voor je opgenomen. Ik luisterde onlangs zelf naar een podcast van Wendy Kerssens en Daniel Kluken.

Ik werd getriggerd door wat Daniel zei: kennis + weten = wijsheid.

In mijn podcast vertel ik er alles over.

 

Ook al lees je nog zoveel boeken en vergaar je op welke manier dan ook voldoende kennis. Het gaat erom wat je ermee doet.

Je kunt weten dat iets goed of niet goed voor je is, maar het gaat erom of je het toepast in je leven.

Oftewel zet je kennis en je weten om in wijsheid. Integreer het in je leven. Pas het toe. Daarmee heb ik zelf ook het verschil gemaakt.

Tientallen boeken heb ik gelezen en ik wist precies wat een ander moest doen op basis van die kennis. Maar ik paste het nog niet toe in mijn eigen leven.

Pas toen ik in de actiemodus kwam, veranderde mijn hele leven.

Ben jij er ook klaar voor om je kennis te integreren in jouw leven en geloof je in de combinatie wandelen en schrijven? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst van mijn online training die binnenkort start.

 

 

 

Waarom je niet moet wachten tot je pensioen

Deze man hierboven is mijn vader. Mijn vader haalde zijn pensioen niet. Afgelopen 7 augustus overleed hij plotseling. Er was niets aan de hand. Voor zover wij weten had hij geen klachten. Zowel de huisarts als het ziekenhuis had geen dossier van hem. Volgend jaar...

5 lessen die ik van mijn vader leerde

In deze blog deel ik 5 lessen die ik van mijn vader leerde. Mijn vader overleed vorige week plotseling. Natuurlijk haal je dan herinneringen op, maar ook de lessen die je van hem hebt geleerd.

Opnieuw kiezen

Jij kiest hoe je je voelt. In deze blog en podcast vertel ik je hoe je iedere keer weer opnieuw kunt kiezen hoe je je voelt en welke gedachten daarbij horen.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love