fbpx
Selecteer een pagina

Kennis + weten = wijsheid

Ik heb weer een leuke podcast voor je opgenomen. Ik luisterde onlangs zelf naar een podcast van Wendy Kerssens en Daniel Kluken.

Ik werd getriggerd door wat Daniel zei: kennis + weten = wijsheid.

In mijn podcast vertel ik er alles over.

 

Ook al lees je nog zoveel boeken en vergaar je op welke manier dan ook voldoende kennis. Het gaat erom wat je ermee doet.

Je kunt weten dat iets goed of niet goed voor je is, maar het gaat erom of je het toepast in je leven.

Oftewel zet je kennis en je weten om in wijsheid. Integreer het in je leven. Pas het toe. Daarmee heb ik zelf ook het verschil gemaakt.

Tientallen boeken heb ik gelezen en ik wist precies wat een ander moest doen op basis van die kennis. Maar ik paste het nog niet toe in mijn eigen leven.

Pas toen ik in de actiemodus kwam, veranderde mijn hele leven.

Ben jij er ook klaar voor om je kennis te integreren in jouw leven en geloof je in de combinatie wandelen en schrijven? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst van mijn online training die binnenkort start.

 

 

 

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love