fbpx

Kennis + weten = wijsheid

Ik heb weer een leuke podcast voor je opgenomen. Ik luisterde onlangs zelf naar een podcast van Wendy Kerssens en Daniel Kluken.

Ik werd getriggerd door wat Daniel zei: kennis + weten = wijsheid.

In mijn podcast vertel ik er alles over.

 

Ook al lees je nog zoveel boeken en vergaar je op welke manier dan ook voldoende kennis. Het gaat erom wat je ermee doet.

Je kunt weten dat iets goed of niet goed voor je is, maar het gaat erom of je het toepast in je leven.

Oftewel zet je kennis en je weten om in wijsheid. Integreer het in je leven. Pas het toe. Daarmee heb ik zelf ook het verschil gemaakt.

Tientallen boeken heb ik gelezen en ik wist precies wat een ander moest doen op basis van die kennis. Maar ik paste het nog niet toe in mijn eigen leven.

Pas toen ik in de actiemodus kwam, veranderde mijn hele leven.

Ben jij er ook klaar voor om je kennis te integreren in jouw leven en geloof je in de combinatie wandelen en schrijven? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst van mijn online training die binnenkort start.

 

 

 

Wie ben ik?

Het lijkt zo’n makkelijke vraag: wie ben ik? Maar het was voor mij nog een hele zoektocht. In deze blog lees je hoe en waarom.

Geen tijd? Wat een bullshit!!!

Geen tijd hebben is een van de meest voorkomende bullshit excuses. Maar het gaat niet om geen tijd hebben, maar om dat je iets geen prioriteit geeft. In deze blog deel ik je drie redenen met je waarom je geen tijd hebt en tips om meer tijd vrij te maken.

Ik ben er niet voor iedereen

Ik ben er niet voor iedereen. En dat wil ik ook niet.

Al klein meisje wilde ik altijd dat iedereen mij leuk vond. Het was natuurlijk onzekerheid van mij uit. Ik vond zelf ook lang niet iedereen aardig. Mijn leerpunten hoor je in de podcast en lees je in deze blog.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!