fbpx
Selecteer een pagina

Ben jij een ondernemer die steevast antwoord: ‘ik ben te druk” als er gevraagd wordt hoe het met je bedrijf gaat. Ik hoor het steeds vaker om mij heen, ondernemers en ZZP’ers die te druk zijn.

Een beetje druk is niet erg, maar het moet geen structurele stress veroorzaken. Voor je het weet ben je als ondernemer opgebrand en ben je tijdens de feestdagen en in je vakanties ziek. Of erger nog, je ligt voor een langere tijd uit de roulatie.

Als ondernemer weet ik dat er veel bij komt kijken als het gaat om het runnen van je bedrijf. Je moet aan van alles denken. Je bent niet alleen bezig met je product of dienst, maar er komen heel veel andere zaken bij kijken: processen optimaliseren, werken aan zichtbaarheid, marketing, financiën, social media, klantenservice en nog veel meer.

Hierdoor kan het niet anders dan dat er sommige zaken blijven liggen. Als snel laat je de administratie liggen en krijgen je klanten een korter antwoord en minder aandacht dan ze verdienen. Je wilt het niet, maar het gebeurt. Je bent tenslotte maar een mens en een dag heeft maar 24 uur.

Hoe fijn is het dat je deze zaken kunt uitbesteden aan iemand die het ten eerste super leuk vindt om te doen en die met veel liefde je klanten de aandacht geeft die ze verdienen. Het biedt jou heel veel rust en jij kunt je richten op zaken die je bedrijf verder laten groeien. Een partner die samen met jou kijkt naar de praktische zaken waar jij tegenaan loopt. Een partner aan we jij deze zaken met een gerust hart kunt uitbesteden.

Herken jij je in bovenstaande situatie en overweeg je om werkzaamheden uit te besteden? Dan kom ik graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag kijk ik samen met je wat de mogelijkheden zijn om je te ondersteunen op de gebieden waar jij vast loopt.

Wie ben ik?

Ik ben Margreet, getrouwd en moeder van drie jongens. Ik heb sinds kort twee bedrijven: Monkeys Design, het kledingmerk voor ondernemende jongens en ik werk als virtual sidekick. Waarom twee bedrijven. Omdat ik leuke jongenskleding miste ben ik zelf gaan ontwerpen en produceren. Meer over mijn missie met betrekking tot Monkeys Design vind je hier.

Maar ik heb meer dan één passie. Ik vind het namelijk ook heerlijk om te kunnen ontzorgen. Ik word echt blij als ik voor anderen het verschil kan maken door ze werk uit handen te nemen. Het uitvogelen van zaken waar je niet aan toe komt, klantcontact, het opzetten en beheren van social media kanalen. Maar ook het sparren als ondernemers onder elkaar. En al deze facetten vind ik terug in de functie als virtual sidekick.

Inmiddels heb ik zo’n 15 jaar ervaring op het gebied van klantenservice, office support en social media. Deze ervaring heb ik opgedaan binnen verschillende organisaties: een uitzendbureau, een bedrijf in de installatietechniek, schoenenwinkel en een gastouderbureau. Maar ook binnen mijn eigen bedrijf Monkeys Design, het jongenskledingmerk voor ondernemende jongens.

Ik durf wel te zeggen dat ik het verschil maak als het gaat om klantenservice. Ik ben altijd verantwoordelijk geweest voor het klantcontact met instanties, particulieren en bedrijven. Bij mij staat de klant altijd voorop en is de klant koning. Mijn hart maakt een sprongetje als ik een klant echt verder kan helpen mijn adviezen, de juiste informatie en/ of oplossingen. Dit doe ik door middel van email, chat, telefonisch whats-app en andere social media kanalen.

Daarnaast help ik je graag met het beheren van je social media kanalen, de klant laten zien wat jouw missie is, waarom jij met jouw bedrijf bent gestart. Daar een goed verhaal van maken en delen is zo krachtig. Jouw expertise delen met je volgers.

Lijkt het je leuk om samen te sparren over hoe ik je verder kan helpen? Stuur me een persoonlijke berichtje en maken we een afspraak.

Spread the love