fbpx

Hoe wil jij ‘s ochtends wakker worden

De wekker gaat. Een diepe zucht volgt. Moet ik er nu al uit? Je draait je nog een keertje om en snoozed nog wat. Dan is het toch echt tijd om wakker te worden. Je voelt je zwaar en moe. Er spookt al van alles door je hoofd. Ik moet dit, ik moet dat. Het wordt een drukke dag en je hebt er totaal geen zin in. Je zal blij zijn als het weer weekend is.

Vandaag geen blogpost, maar een podcast. Eentje met een hele belangrijke vraag: Hoe wil jij ’s ochtends wakker worden? Voel jij je ook vaak zoals ik in bovenstaande situatie heb geschetst?

 

 

Hoe spring je iedere ochtend met veel plezier uit je bed

Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Ik ben ook jarenlang zo wakker geworden en eerlijk gezegd word ik nog wel een zo wakker. Maarrrrr het verschil met een paar jaar geleden is zo groot. Ik kan mezelf namelijk weer in een andere modus zetten.

Ik weet nu wat ik moet doen om iedere ochtend met een goed gevoel uit bed te springen. Ik weet wat mij heeft geholpen om niet meer van weekend naar weekend te leven. Ik heb geleerd hoe ik van iedere dag een feestje kan maken.

Maak de keuze om je goed te voelen

Welk de kraamverzorgster daarin heeft gehad luister je in de podcast.

Wat ik jou mee wil geven is dat je enkel hoeft te kiezen. Kies hoe jij ’s ochtends wakker wilt worden en zet stappen om dit te bereiken.

Wil je meer weten over hoe ik van iedere dag een feestje maak. Hoe ik mijn leven drastisch heb veranderd? Ik heb met de ervaring, kennis en coaching die ik de afgelopen jaren heb gehad een training ontwikkeld. Ik ben deze nu aan het inrichten. Wil je op de hoogte blijven? Zet je dan op de wachtlijst .

 

 

Waarom je niet moet wachten tot je pensioen

Deze man hierboven is mijn vader. Mijn vader haalde zijn pensioen niet. Afgelopen 7 augustus overleed hij plotseling. Er was niets aan de hand. Voor zover wij weten had hij geen klachten. Zowel de huisarts als het ziekenhuis had geen dossier van hem. Volgend jaar...

5 lessen die ik van mijn vader leerde

In deze blog deel ik 5 lessen die ik van mijn vader leerde. Mijn vader overleed vorige week plotseling. Natuurlijk haal je dan herinneringen op, maar ook de lessen die je van hem hebt geleerd.

Opnieuw kiezen

Jij kiest hoe je je voelt. In deze blog en podcast vertel ik je hoe je iedere keer weer opnieuw kunt kiezen hoe je je voelt en welke gedachten daarbij horen.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love