fbpx
Selecteer een pagina

Hoe wil jij ‘s ochtends wakker worden

De wekker gaat. Een diepe zucht volgt. Moet ik er nu al uit? Je draait je nog een keertje om en snoozed nog wat. Dan is het toch echt tijd om wakker te worden. Je voelt je zwaar en moe. Er spookt al van alles door je hoofd. Ik moet dit, ik moet dat. Het wordt een drukke dag en je hebt er totaal geen zin in. Je zal blij zijn als het weer weekend is.

Vandaag geen blogpost, maar een podcast. Eentje met een hele belangrijke vraag: Hoe wil jij ’s ochtends wakker worden? Voel jij je ook vaak zoals ik in bovenstaande situatie heb geschetst?

 

 

Hoe spring je iedere ochtend met veel plezier uit je bed

Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Ik ben ook jarenlang zo wakker geworden en eerlijk gezegd word ik nog wel een zo wakker. Maarrrrr het verschil met een paar jaar geleden is zo groot. Ik kan mezelf namelijk weer in een andere modus zetten.

Ik weet nu wat ik moet doen om iedere ochtend met een goed gevoel uit bed te springen. Ik weet wat mij heeft geholpen om niet meer van weekend naar weekend te leven. Ik heb geleerd hoe ik van iedere dag een feestje kan maken.

Maak de keuze om je goed te voelen

Welk de kraamverzorgster daarin heeft gehad luister je in de podcast.

Wat ik jou mee wil geven is dat je enkel hoeft te kiezen. Kies hoe jij ’s ochtends wakker wilt worden en zet stappen om dit te bereiken.

Wil je meer weten over hoe ik van iedere dag een feestje maak. Hoe ik mijn leven drastisch heb veranderd? Ik heb met de ervaring, kennis en coaching die ik de afgelopen jaren heb gehad een training ontwikkeld. Ik ben deze nu aan het inrichten. Wil je op de hoogte blijven? Zet je dan op de wachtlijst .

 

 

Twee jaar ziek door long covid –

Afgelopen week was het twee jaar geleden dat mijn leven van de ene op de andere dag veranderde. Ik kreeg corona en werd niet weer beter. We zijn nu twee jaar verder. Hoe is het nu? Je leest het in dit artikel

Long covid en EMDR

In deze blog deel ik mijn ervaring over EMDR tijdens mijn long covid herstelreis. Wat is EMDR? Hoe kun je het inzetten? En wat heeft EMDR gedaan voor mij in het herstelproces van long covid. Je leest er alles over in dit artikel.

Balanceren op de drempel van 2024. Struikelen, vallen en weer opstaan

Dankbaar, maar ook verdriet bij de overgang van 2023 naar 2024. In dit artikel lees je mijn struggle van struikelen, vallen en weer opstaan.

Hi,

Hi,

 

It’s me Margreet. Als voormalig zelfsaboteur en levensgenieter sta ik nu echt aan het roer van mijn eigen leven.

Dat is niet altijd zo geweest, totdat ik de magie van schrijven ontdekte en verantwoordelijkheid nam voor alles wat er in mijn leven afspeelt. Ik ontdekte een gouden formule en daar help ik andere vrouwen nu mee.

Op mijn blog neem ik je graag mee in dat proces en geef je handvatten hoe jij ook voor je eigen geluk kunt gaan.

Create some magic, just write!

Spread the love