fbpx
Selecteer een pagina

Wegdromen bij hoe je droomleven eruit zal zien. Ik vind het heerlijk en ik weet ook precies hoe mijn mooiste leven eruitziet. ik ben een echte beelddenker dus dat komt goed van pas.

In mijn ebook en mijn FijnVol challenge op Instagram heb ik het ook over het omschrijven van je mooiste leven, jouw droomleven. Als je weet waar je naar toe wilt en hoe dat leven eruit ziet, dan kan je ook stappen nemen om dat leven vorm te geven.

Maar vergeet niet ook te genieten van al het moois dat je leven nu al te bieden heeft. Het is heel menselijk om verlangens te hebben, om te verlangen naar een mooier en beter leven. En je kunt het ook bereiken, als je echt wilt. Daar ben ik van overtuigd. We hebben alleen vaak overtuigende belemmeringen die ons tegenhouden om dit leven te creëren. Ik vind het super interessant hoe dat proces werkt en dompel me graag onder in deze materie.

Mijn droomleven…

Ik word wakker en hoor de zee ruisen op de achtergrond. By far mijn meest favoriete geluid. Iedereen slaapt nog, maar ik spring uit mijn bed. Aan de keukentafel drink ik een kop thee en een glas water en kijk naar het uitzicht dat ik heb op de duinen en de zee.

droomhuisje in de duinenIk stap de deur uit met Pepper, onze zwarte labrador. Door de duinen lopen we gelijk het strand op. Ik geniet zo enorm van die heerlijke wandeling ‘s ochtends als er nog niemand is. Lekker met mijn haren in de wind en de geur van de zilte zeelucht.

Tijdens mijn wandeling denk ik na over de transformatie die ik ben ondergaan. Mijn mindset van ik doe maar wat ondernemer is compleet geshift naar die van een succesvolle ondernemer. Ik heb een echte ondernemersmentaliteit aangenomen. Ik onderneem keer op keer vanuit inspired action.

Door uit te gaan van mijn eigen innerlijke power ben ik zover gekomen. Daar ligt mijn kracht en daar gaan mijn ogen van sprankelen.

Ikzelf voel kriebels in mijn buik als ik denk aan de vrijheid die ondernemen met zich meebrengt. Zelf mijn eigen keuzes maken op basis van mijn gevoel. Ik wil onafhankelijk zijn, het verschil maken en door mezelf te blijven ontwikkelen.

Na mijn wandeling loop ik langs de bakker voor verse broodjes. Als ik thuiskom bij ons eigen huisje in de duinen, zijn mijn mannen ook wakker en ontbijten we samen.

Mijn dag kan niet meer stuk, ik leef mijn droomleven!

Hoe ga ik mijn droomleven bereiken?

Hoe mijn pad naar mijn droomleven eruit gaat zien, dat weet ik nog niet. Dat is ook niet belangrijk. Zelfs als je je pad helemaal uitstippelt kom je onderweg zaken tegen die je aandacht nodig hebben en die je van te voren niet had ingecalculeerd. Door daar van te leren en met de flow mee te gaan kom je vanzelf weer op de juiste weg.

Ik weet dat ik dit verlangen heb en ik onderneem iedere keer stapjes om dit doel te bereiken. Ik geniet van mijn reis naar dit mooiste leven en koester de mooie momenten die ik nu ervaar. Want mijn leven nu is ook fantastisch. Ik heb een geweldig gezin, mijn mannen zijn mijn alles, ik woon op een prachtig plekje met een prachtig uitzicht en een stuk bos vlakbij. Ik hou van mijn leven zoals deze nu is. Toch weet ik dat er nog iets mooiers voor ons in het verschiet ligt en creëer ik een nog mooier leven voor mezelf, mijn mannen en anderen. En dat gaat lukken ook. Door iedere dag in te tunen op wat ik wil en elke keer kleine stapjes te nemen die mij dichter bij mijn doel brengen zorgen ervoor dat ik dat doel ga bereiken.

Om dit doel te bereiken schakel ik hulp in van mede ondernemers of volg ik een cursus/ training. Ik zorg ervoor dat ik niet stil sta en ieder klein stapje is er eentje. Om je doelen te bereiken moet je je goed voelen. Dat is het allerbelangrijkste, want wat heb je eraan als je je doel bereikt, maar je voelt je belabberd, opgebrand en futloos. Juist, helemaal niks!

Om mij goed te voelen heb ik een gouden formule die ervoor zorgt dat ik me goed blijf voelen en ook als het even wat minder gaat, mij weer op de been krijgt. Die formule is: MINDSET + WANDELEN + SCHRIJVEN = GOUD.

Kort samengevat: positieve gedachten zorgen ervoor dat je anders tegen de wereld aankijkt, het is rooskleuriger. Met wandelen zorg je ervoor dat je alles verwerkt en vertraagd. Bij mij vallen de puzzelstukjes vaak op z’n plek als ik aan het wandelen ben. Ik kom heel vaak boordevol inspiratie terug omdat dan de downloads komen. Deze downloads schrijf ik vervolgens op zodat ik ze niet vergeet en zodra ze op papier zijn vastgelegd is het mijn waarheid dat het ook gaat gebeuren. Maar ook schrijf ik iedere dag in mijn journal waar ik dankbaar voor ben en waar ik naar toe wil. Op deze manier ben ik iedere dag met mijn droomleven bezig en door het schrijven voelt het alsof ik er al ben. Ik ben dol op het schrijven van verhalen en op deze manier brengt het me veel. Voor mij werkt het geweldig.

Bovenstaande zorgt ervoor dat ik het afgelopen half jaar zo veranderd ben, ik sta nog positiever in het leven en vertrouw heel sterk dat er voor iedereen iets moois is weggelegd. Ik gun dat ook echt iedereen. Het afgelopen jaar heb ik op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zo’n transformatie doorgemaakt, zo bijzonder om dit mee te mogen maken. Ik zal er nog eens een aparte blog over wijden.

Ik heb geleerd dat het zo belangrijk is voor jouw eigen geluk om fun te hebben in je leven. ZO BELANGRIJK!!! Niks is beter dan je goed voelen! Van daaruit ben je een magneet voor mooie dingen. Dat geldt voor iedereen en laten we elkaar dat ook gunnen. We hebben ieders ons eigen pad.

 

 

 

 

Spread the love