fbpx
Selecteer een pagina

Jenna Kutcher is één van mijn grote voorbeelden uit Amerika. Ze is een multi getalenteerde en succesvolle onderneemster. Ze noemt zichzelf een virtuele business coach, educator, mom en is naar eigen zeggen geobsedeerd door marketing.

Voor mij is ze  met name een voorbeeld op het gebied van het succesvol inzetten van affiliate marketing. Jenna is alleen affiliate als het product of dienst helemaal bij haar past en gaat er dan ook echt vol voor. Super inspirerend!

Nu ik zelf met mijn eigen 365 dagen experiment bezig ben, kom ik erachter dat het nog best een opgave is om dagelijks te posten. Want waar moet ik het over hebben.

Mijn doel op Instagram

Ik heb mijn doel helder: ik wil graag mijn Instagram account gebruiken om in contact met mijn volgers en potentiële klanten te komen. Dat wil ik doen door een stukje van mezelf te laten zien en waar ik mij mee bezig houdt. Het is voor mijn volgers fijn om te weten waarvoor ze bij mij terecht kunnen, business wise. Maar het is ook zo fijn om te zien wie de persoon achter het bedrijf is.

Mijn favoriete Instagrammers doen laten ook een stukje van hun leven zien, ik heb het gevoel dat ik ze echt leer kennen. Dat zorgt ervoor dat ik makkelijker over ga tot het kopen van een product of dienst. Dat werkt andersom ook zo.

Wat is de JK5-method?

Om meer van mij persoonlijk te laten zien, ga ik the JK5 method inzetten van Jenna Kutcher.

De JK5 method is een mini systeem dat zorgt ervoor dat je meer JOU aan je Instagram feed toevoegt. Jenna geeft aan dat het haar doel is om je op deze manier uit te nodigen in haar leven, zodat je haar weer kunt uitnodigen in jouw leven. Dat is precies wat ik wil bereiken.

De methode zorg ervoor dat je meer de verbinding aangaat met je volgers door 5 dingen te kiezen die jou typeren. Door deze te verweven in jouw posts, leren je volgers je beter kennen en werk je aan je know-like-trust factor.

Mijn JK5

Ik werd gelijk enthousiast toen ik over de methode hoorde en wist dat ik hiermee dat stukje persoonlijkheid kan toevoegen aan mijn Instagram posts. De 5 dingen die mij typeren en die ik ga verweven in mijn posts zijn:

  1. Wandelen
  2. Schrijven
  3. Persoonlijke ontwikkeling/ mindset
  4. Boysmom
  5. Creatieveling

Naast mijn posts over bloggen en zakelijk schrijven ga ik je meer meenemen in mijn wereld.

Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd welke 5 dingen jou typeren, wat is jouw JK5? Laat het me hieronder weten of ga het gesprek met me aan op Instagram.

afsluiting blog Margreet Stegeman

Spread the love