fbpx
Selecteer een pagina

Blogger

Passie 

We hebben allebei een passie voor ons vak, we springen ’s ochtends uit ons bed omdat we weer mogen doen wat we het allerliefste doen. Je wilt het liefste jouw missie/ jouw verhaal van de daken schreeuwen, maar je vind het lastig om dit in geschreven vorm te doen. En daar kom ik in beeld: samen zetten we jouw missie voort: jij doet waar jij goed in bent en ik vertaal dit naar tekst.

Jij weet precies wat je jouw klanten te bieden hebt en deelt heel graag veel waardevolle informatie. Maar…. er is één maar: je weet wel wat je wilt vertellen, maar je hebt geen idee hoe je het op papier moet zetten. Hoe vertaal je jouw missie naar geschreven woord?

 

En laat dat nu net mijn zone of genius zijn. Ik hou er van om woorden tot leven te laten komen. Ik help je om jouw verhaal te delen door het schrijven van inspirerende blogs. Heb jij bijvoorbeeld een podcast die je om wilt zetten of wil je graag je videos om laten zetten naar tekst. Ik help je graag.

Door eveneens aandacht te schenken aan de zoektermen waarop je gevonden wilt worden, maken we er gelijk een killer tekst van die door de zoekmachines met open armen ontvangen wordt.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben jij die gepassioneerde ondernemer die niet van schrijven houdt of het niet kan? I’m your lady!

Graag plan ik een gratis kennismakingsgesprek met je in om te kijken waar jouw behoefte ligt en om te kijken of er een match is. Ik vind het super belangrijk dat we ons beide goed voelen om de samenwerking aan te gaan. We gaan er samen wat moois van maken!

 Wat kan ik voor je betekenen?

 

 Na onze call hebben we helder welk verhaal jij graag wilt delen en ga ik voor je aan de slag. Wil je jouw podcast laten omzetten in geschreven tekst? Of  wil je dat ik een specifieke blog schrijf naar aanleiding van jouw product of dienst. Of ….. 

Om impact te maken met je blog is het belangrijk dat je consistent bent en regelmatig blogt. Daar help ik je graag mee. Uit ervaring blijkt dat de investering van tijd en energie bij een eerste blog het grootst is. Je moet elkaar nog leren kennen en het is zoeken naar de juiste tone of voice. Daarom werk ik met blogreeksen. Mocht je na de eerste blog het niet voelen en de samenwerking niet voort willen zetten, dan betaal je slechts 1 blogartikel en stort ik de rest terug. 

Ben jij er klaar voor om de wereld te veroveren met teksten die jouw verhaal vertellen? Uiteraard ontvang je een SEO proof tekst. Boek dan nu die gratis kennismaking en let’s do this. 

 

 

 

Het werken met Margreet is een goede aanzet geweest voor het actief maken van mijn blogpagina op de site volvo-trouwauto.nl

Margreet reageerde snel op mijn vragen en wensen aangaande de blog, daarom heb ik ook besloten om nog meer blogs van haar

af te nemen in de komende maanden. Kortom, vanaf begin goed contact gehad en wordt er goed meegedacht, een aanrader!

Paul Lups

Eigenaar , Volvo-trouwauto