fbpx
Selecteer een pagina
 Schrijf je nu in voor de….

van FLUT naar FUN challenge

Leg de basis om je goed te voelen, no matter what.

Het is klaar met die bullshit excuses. Tijd voor actie.

Veel vrouwen hebben er last van. Ik ook. Na drie burn-outs was ik er wel klaar mee. Ik wilde nu wel eens weten waarom ik steeds in die situatie terecht kwam.

Na een flinke zoektocht met ups and downs kwam het neer op één simpele aanpassing dat ik moest doen: verantwoordelijkheid nemen

Inmiddels heb ik een gouden formule die ervoor zorgt dat ik met goed voel, no matter what. Dat gun ik jou ook. Zo is deze challenge ontstaan.

In deze onzekere tijden ben je snel geneigd om jezelf mee te laten voeren in excuses: ik heb geen tijd meer voor mezelf, ik kan niet … en nog veel meer bullshit excuses.

Je voelt je flut, maar dat wil je niet. In deze challenge leggen we de basis om je goed te voelen ongeacht de omstandigheden.

Doe je mee?

Margreet de theeleut - Margreet Stegeman

Hi! ik ben margreet

Als voormalig zelfsaboteur heb ik het mezelf soms knap lastig gemaakt. Maar ik heb er ook ENORM veel van geleerd. Ik geloof erin dat alles gebeurd met een reden. Maar ook dat je altijd een keuze hebt. Op ieder moment kun je ervoor kiezen om een andere gedachte aan te nemen. Samen gaan we je bullshitexcuses bloot leggen, omarmen en vriendelijk de deur wijzen.

Hi!

Ik ben je partner in crime

In vier dagen leer je mijn gouden formule kennen en zorgen we voor een basis waardoor jij de leiding over jouw leven terugpakt.
Aan het einde van de challenge weet je waar het ‘misgaat’ en hoe je de controle terugkrijgt over je leven.

Hoe kan ik je helpen?

Sparren - Margreet StegemanSparren

Ben je ook klaar met je bullshit excuses en wil je graag stappen zetten? Boek dan nu een sparringsessie van een half uur. We tunen in op jouw persoonlijke situatie en ik geef je handvatten om gelijk mee aan de slag te gaan.

Investering

€ 34,95

Bloggen - Margreet StegemanBlog

 

Op mijn blog neem ik je mee in mijn reis hoe ik van drie burn-outs ging naar goed voelen, no matter what.

Ik inspireer je graag met mijn verhaal en reik handvatten aan waar je mee aan de slag kunt.

GRATIS

Ondersteuning Margreet StegemanOndersteuning

Als blogger en virtual sidekick kan je ik ondersteunen door het schrijven van blogs, als sparringspartner of andere vlakken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan om te kijken waar je staat en waar ik je bij kan helpen.

Vanaf

€40 per uur