fbpx
Selecteer een pagina

Schrijfgeluk academy

Om je droomleven te creëren moet je de juiste mindset hebben. Je moet er in geloven dat wat je wilt ook voor jou is weggelegd.

In mijn online programma laat ik je kennis maken met de formule die ervoor heeft gezorgd dat ik iedere dag fluitend mijn bed uit spring. Als je me dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je voor gek verklaard. Niet is belangrijker dan je goed voelen.

Ik geloof dat dit alleen kan als je volledig oké bent met jezelf. Wie je bent en je luistert naar je intuïtie. Vaak ben je zover van jezelf verwijderd dat je je keuzes maakt met je hoofd en niet met je hart. Hoe verder je verwijderd bent van jezelf, hoe groter de kans dat je de deksel een keertje op je neus krijgt. Je raakt oververmoeid of erger nog, je komt terecht in een burn-out.

Zover hoeft het niet te komen. Door in gesprek te gaan met jezelf, de juiste mindset aan te nemen en dit te verwerken weet ik zeker dat je een heel eind komt. Met mijn gouden formule help ik je om weer grip te krijgen op je leven en vandaaruit je mooiste leven vorm te geven.