fbpx
Selecteer een pagina

In februari 2022 kreeg ik corona. Daarna herstelde ik niet. Ik kreeg een longontsteking en het werd van kwaad tot erger.

Inmiddels zijn we een jaar verder en ik zit nog steeds in een sociaal isolement, ben mijn baan kwijtgeraakt en afhankelijk van anderen. Maar ik ben niet de enige Nederlander die hiermee kampt. Ik wil graag meer bewustzijn creëren voor deze ziekte. Maar ik wil ook andere long covidpatiënten een hart onder de riem steken. En uitnodigen om eens goed te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft. Long covid heeft naast vele beperkingen ook een vuurtje in mij aangewakkerd. 

Het vuurtje om naar binnen te keren en te luisteren naar wat mijn intuïtie mij te vertellen heeft. Ik krijg de kans om mijn leven opnieuw in te richten. Laat ik het dan ook maar gelijk goed doen ;-).
In mijn boek neem ik je mee op mijn reis van wanhoop en angst naar het vinden van vertrouwen. Vertrouwen in het proces, mijn lichaam en in het leven. In Long covid, meer dan moe wil ik naast bewustzijn voor de ziekte ook laten zien dat je meer bent dan alleen maar moe. Je bent nog steeds jezelf. Ook al kun je niet alles wat je voorheen kon, maar er zijn ook andere mogelijkheden om je weer een beetje jezelf te voelen.

Naast tips en trucs deel ik je mijn inzichten over ziek zijn. Ik geloof heel sterk dat een ziekte je niet voor niets overkomt. Dat het een uitnodiging is om te onderzoeken wat er in je leven niet is zoals bij jou past.

 

Long covid, meer dan moe