Wie is Margreet?

Ik ben een enthousiaste en veelzijdige ondersteuner die graag met passie en plezier werkt.

Ik ben een goede adviseur en sparringpartner voor mijn werkgevers en weet mensen te verbinden.

Ik denk graag mee over de invulling en uitvoering van processen, procedures en werkwijzen.

Ik schakel snel, heb een goede helicopterview en ook oog voor detail. Ik hou niet van in hokjes denken. Werk graag zelfstandig, maar ben ook een goede teamspeler. Ik kan goed communiceren op diverse niveaus in de organisatie.

Ben een motivator en inspirator voor mensen in mijn omgeving

Ik ben geen commerciële tijger, maar heb wel een commerciële insteek.

 

Mijn droomjob

Ik zoek een baan waarin ik veel contact heb met mensen. Dat kunnen klanten, medewerkers, studenten etc. zijn.

Graag maak ik het verschil door wie ik ben. Ik ben een echt mensen mens, ik sta voor iedereen klaar. Ben positief ingesteld, de gangmaker op feestjes en op de werkvloer. Ik hoor vaak van anderen dat ze zich snel bij mij op hun gemak voelen.

Ik bied graag een luisterend oor, ik oordeel niet snel en laat mensen graag in hun waarde. Dat maakt het werken met mij heel erg prettig.

Wat zeggen anderen over mij?

Als mens is Margreet een bewuste genieter, een echte genieter, grappenmaker en een gevoelsmens.

Als collega ken ik haar als iemand die pakkende teksten kan schrijven, klantvriendelijk is, een echte verbinder en betrokken is bij haar collega’s en de organisatie

***

oud – collega

 

Margreet je bent een mooi mens..

Je bent enthousiast, empathisch, energiek, geduldig, creatief en gezellig! Je kunt goed luisteren en durft anderen te spiegelen.

***

oud- collega

Margreet heeft een positieve instelling die een uitdaging niet uit de weg gaat. Kenmerkend voor haar was dat zij altijd enorm betrokken was bij alle afdelingen. Ze beschikt over een groot empathisch vermogen en houdt ervan zichzelf, maar ook processen te ontwikkelen

***

voormalig werkgever

Word jij mijn droomwerkgever?

Helemaal enthousiast over mij? Vast wel ;-). Misschien word jij wel mijn nieuwe werkgever.

Ik zoek een werkplek waar, zoals ik dat zelf noem, een beetje reuring in de tent is. Ik hou van een dynamische en hectische werkomgeving, maar waar men wel respect heeft voor elkaar.

De volgende kernwaarden zijn voor mij belangrijk:

Ruimte/ vrijheid: ik heb graag vrijheid in het indelen van mijn eigen tijd en werkzaamheden. De ruimte om mezelf te ontwikkelen en mee te denken in de organisatie

Afwisseling: wil je me gek krijgen? Dan moet je me achter een bureau zitten met repeterende werkzaamheden. Ik hou juist van de afwisseling, geen dag is hetzelfde.

Creativiteit: je maakt mij echt gelukkig als ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn werk. Dat kan op verschillende vlakken. Ik hou ervan om creatieve oplossing te zoeken, maar ook echt creatief met mijn handen bezig zijn.

Uitgesproken waardering: het is belangrijk om elkaar te laten weten dat je elkaar waardeert en dat mag uitgesproken worden. Feedback geven: graag. Ik hou ervan om te leren, maar ik hoor ook graag dat mijn inzet gewaardeerd wordt.

Sparren: ik hou van een open werkcultuur waarbij ik waarom vragen mag stellen. Ik ben belangstellend en wil graag weten waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Ik krijg graag de mogelijkheid om mee te kunnen denken.

Ik ben beschikbaar voor 20-24 uur per week. Eventueel andere uren en werkdagen in overleg.

Ideale klant quickscan

Download: "Ideale klant quickscan"

 

Door jouw ideale klant helder te hebben zorg je ervoor dat je jouw content afstemt op de klanten waar je het liefste mee werkt. Zij voelen zich aangesproken en zullen eerder bij je kopen

Yesss, het de quickscan is onderweg naar jouw mailbox. Veel plezier ermee! En laat me weten wat je er van vindt.